De actiecode is toegevoegd aan je winkelmandje Onze productiemachine voor dit product is in onderhoud. Alle bestellingen zullen tussen de 5 en 7 dagen later geleverd worden dan de aangegeven levertijd.
Alle producten

Stickers op rol in verschillende materialen en vormen

Best verkocht

Standaard PVC Stickers op rol

Best verkocht

Standaard PVC Stickers op rol

Deze duurzame stickers op rol van wit PVC-materiaal zijn de perfecte optie voor uw dagelijkse etikettering. Ze zijn volledig waterbestendig, wat ze multifunctioneel maakt, zowel voor binnen als buiten. De beste prijs garantie!

Bestel nu

Stickers op rol op eigen formaat

Stickers op rol op eigen formaat

Met onze Stickers op rol op eigen formaat, kunt u stickers in elke vorm of formaat in Transparant of Wit PVC-materiaal verkrijgen. Ook zijn er papieren stickers verkijgbaar, als u gemakkelijk op uw etiketten wilt schrijven zonder enige vlekken.

Bestel nu

Stickers op rol in elke vorm en afmeting

Standaard stickers op eigen formaat

Standaard stickers op eigen formaat

- Elke vorm of maat
- PVC Wit & Transparant materiaal
- Beschrijfbaar materiaal

Bestel nu

Milieuvriendelijke stickers op eigen formaat

Milieuvriendelijke stickers op eigen formaat

- Elke vorm of maat
- Gerecycled kraftpapier
- Composteerbaar suikerrietpapier

Bestel nu

Exclusieve stickers op eigen formaat

Exclusieve stickers op eigen formaat

- Elke vorm of maat
- Matallic zilver papier
- Antiek papier

Bestel nu

Diverse materialen in standaard maten

Van het blog.

Helloprint is gelanceerd met één grote missie; het toegankelijk maken van printen voor iedereen en overal. Uit onze persoonlijke ervaringen ontdekten we dat het geen makkelijke taak was om printdiensten te bestellen, daarom hebben we een blog gecreëerd die vol staat met nuttige en inspirerende artikelen en een YouTube kanaal die vol staat met video's om je volgende printopdracht super makkelijk te maken!

Stickers en etiketten op rol

printingright.nl heeft een ruim assortiment aan labels en stickers op rol. Hierdoor kan jij de stickers kiezen die het best bij jouw merk passen. Wij hebben de volgende sticker soorten op rol beschikbaar:

- Witte PVC stickers: Deze stickers hebben een solide achtergrond, waarop je alle kleuren mooi en duidelijk kan zien. Druk je logo op deze stickers voor een simpel maar krachtig promotie middel.
- Witte stickers: Deze stickers lijken heel erg op de PVC stickers, maar het verschil zit hem in de afwerking en het papier waar het op gedrukt wordt. De PVC stickers hebben een PVC afwerking, wat het waterbestendig maakt. Deze normale witte stickers hebben dat niet en zijn dus ook niet waterbestendig.
- Transparante stickers: Deze stickers worden op een transparant vel gedrukt. Op deze stickers kan je geen wit drukken, witte delen in je ontwerp worden transparant op de sticker.
- Beschrijfbare stickers: Deze stickers kan je perfect gebruiken als etiketten of labels.
- Fluorescerende stickers: Fleur pakketjes op met deze opvallende stickers!
- Kraft stickers: Geef een vintage, down-to-earth look aan je pakketjes. Leuk om bij handgemaakte producten toe te voegen.
- Zilveren stickers: Deze stickers hebben een extra luxe uitstraling. Leuk om een pakketjes specialer mee te maken!
- Milieuvriendelijke stickers: Deze milieuvriendelijke stickers zorgen ervoor dat je jouw merk kan promoten en aardig voor het milieu blijft. Het wordt van gerecyceld materiaal gemaakt en bevat geen hout.

Weet je niet zeker welke stickers het best bij jou merk passen? Neem contact met ons op en wij helpen je met al je vragen!
Start chat

Ik regel alles,
bestel via mij!

or